Totalenterpriser

Ethvert byggebehov og ønsker hos vores respekterede kunder er hovedårsagen til vores eksistens. Vi tilbyder dig alt, hvad vi gør exceptionelt godt. Mere information om de tjenester, vi leverer i følgende liste:

Fabriksbygninger monteret af elementer og rumelementer
Enhver form for tømrerarbejde
Vi har de bedste samarbejdspartnere for alle generelle byggearbejder
Vi dækker facader med træ eller gips
Vi installerer vinduer og døre og samler møbler
Vi installerer parketgulve og udfører baseboard og base skoarbejder
Vi bygger udendørs terrasser, trapper og omkreds
Vores nyeste service – installation af PVC tagbeklædning materiale
Montage af panelhuse

Vores Team har lang erfaring i montage af private og lejlighedshuse lavet af enkeltelementer eller rumelementer. Montage af præfabrikerede væg- og tagelementer på stedet foregår ifølge en tidligere udarbejdet montageplan. Den vigtigste faktor er korrekt forberedelse vedrørende montageholdet, tekniske beskrivelser og planer og montageudstyr.

Hovedformålet er at sikre de monterede huselementer og kassen, er vandtætte. Generelt omfatter montage af vægelementer installation af vinduer og døre, facadens afslutning, delvis gipsarbejder på indersiden og opførelse af en vindbrydestruktur. Der lægges stor vægt på sikkerhed under montagearbejder på en kran.

Tømrerarbejde

Vores tømrere har lang erhvervserfaring og er blevet de bedste eksperter på deres område. De fleste af vores holdmedlemmer er lidenskabelige snedkere, som altid er motiverede til at tage udfordringen med at opnå et fremragende resultat – kun et sandt mesterværk vil gøre! Et udvalg af deres værker er synlig på vores hjemmeside under menuen “Aktiviteter”.

Generel konstruktion

Vi har mange partnere i andre byggefirmaer, som vi har opnået gode resultater på tidligere projekter. Vores partnere er i stand til at tilbyde moderne og overkommelige byggeløsninger, herunder lægningsgrundlag, rørværker, elværker, lavstrømsarbejder, installationssikkerhed og vagtudstyr, tagværker samt indretning og lakering.

Facader

For det meste udfører vi to typer facadebyggeri og efterbehandling. Vores daglige og sædvanlige arbejde på eksisterende byggepladser er opførelsen af ​​træfacader, opførelsen af ​​vindbrydestrukturer samt opførelsen af ​​balkonomkredse og terrasser.

Vi beskæftiger specialister, der er i stand til succesfuldt at udføre forskellige facadeisolering og plastering værker.

Installation af døre og vinduer

Installation af vinduer og døre indbefatter installation af produkter i overensstemmelse med de krav, der er fastsat af fabrikanten svarende til de krav og tekniske løsninger, der er fastsat af designeren og arkitekten. Generelt omfatter installationstjenesten også isolering, færdiggørelsen af ​​indvendige og udvendige beklædninger, vindueskarme, blinkende og om nødvendigt også brugen af ​​byggepladser; hvis det er aftalt, også demontering af gamle vinduer.

Parket installation

Vores tømrere har lang erfaring i konstruktion og efterbehandling af forskellige typer parketgulve. Generelt giver hver parketproducent meget præcise instruktioner og krav, der skal følges ved installation af gulvbelægning. Et udvalg af vores teams arbejde er synlig på vores hjemmeside under menuen “Aktiviteter”.

Terrasse konstruktion

Terrasser er for det meste bygget på indsatser. Terrassefundamentet skal bygges under jordens fryselinje, mindst en meter dybde. Jorden under terrassen er bedst at blive helt udgravet af jorden for at blive fyldt med sand – dette vil hjælpe med at undgå senere plantevækst under terrassen. Imprægneret træ bruges til terrassekonstruktion. Terasse gulve er enten lige eller fløjtede. Malet brædder samler mere affald i sine fløjter, men er synligt mere glædeligt. Brættet er fastgjort med hot-dip zink forsænket hoved negle eller med specielle skruer.

PVC-tagene

PVC er tagmateriale, hvis taget er dækket af et PVC taglag i stedet for det mere almindelige bitumenlag. Fordelen ved at bruge PVC ligger i dets høje modstandsevne. Et lag af PVC er ens i styrke til to lag af almindelig bitumenbelægning. PVC-dæk er installeret ved hjælp af specielle maskiner og varmluftblæsere og forskelligt fra installationen af ​​bitumenlaget, åben ild anvendes ikke i PVC-installation. Vi bruger SIKAPLAN PVC tagmaterialer. Garantien for materialerne er 15 år og for de udførte værker 5 år.